Käyttämämme tuotteet

Oranssissa käytettävät ja myytävät tuotteet on valittu huolellisesti. Suosimme pieniä, kotimaisia luonnonkosmetiikkayrityksiä – mikäli mahdollista. Tietysti ekologisuuden ohella tuotteiden laatuun ja toimivuuteen kiinnitetään huomiota. Kaikki tuotteiden kuljetus- ja pakkausmateriaalit kierrätetään.

Tuotteita voi tulla ostamaan myös ilman ajanvarausta. Soitathan etukäteen, jotta joku meistä on varmasti paikalla.

AM luonnontuotteet

Suomalaisia hiustuotteita Pietarsaaresta! Pienen yrityksen laadukkaista yrttipohjaisista tuotteista löytyy sopiva shampoo kaikille hiustyypeille. Kannattaa myös tutustua AM:n viimeistelytuotteisiin, kuten geeliin, sillä ne ovat omaa luokkaansa.

Argital

Italian ihme ekologisille ihmisille! Savipohjaiset shampoot ovat monen suosikkeja. Myynnissä myös Argital-sarjan kasvovoiteita. Argital-sarjan on kehittänyt antroposofi Dr. Ferraro 1970-luvulla. Lue lisää yrityksen sivuilta (englanniksi).

Khadi

Khadi on saksalainen, ayurvedinen-sarja, jonka tuotevalikoimasta Oranssiin on valittu shampoita ja hiusöljyjä. Niistä löytyy monenlaista apua hiuspohjan ongelmiin. Tuotteet on valmistettu saksassa.

Famo

Pöllöistä tuttu suomalainen Famo valmistaa tahmaamattomia shampoo- ja hoitoainepaloja. Kaikki Famon tuotteet ovat vegaanisia ja biohajoavia.

MeineBase

Monikäyttöinen, alkuperäinen emäksinen mineraalisuola, jota suosittelemme muun muassa hiusten ja koko kehon puhdistukseen.

Frantsila

Hämeenkyrön lahja ihmisille! Yrttiuutteet sopivat ulkoiseen ja sisäiseen käyttöön. Nokkos-peltokorte-kalkki-puriste on huippu tuote hiuksille, kynsille ja koko keholle. Jalkavoide ja -suihke virkistää väsyneimmätkin jalat. Kysy Tiinalta tai Nooralta vinkit luonnolliseen hoitoon hiuksissa, ihossa ja kehossa.

Kaurilan sauna

Myynnissä tuoksuttomat palashampoot ja palahoitoaine sekä voidemainen deodorantti, eli deovoide, joka on tehokas luonnon deodorantti. Se on helppo levittää käsin kainaloihin tai vaikka jalkapohjiin. Dödö hellii ihoa ja ehkäisee epämiellyttäviä tuoksuja. Ei sisällä alkoholia, alumiinia tai väriaineita. Deodorantista on useita tuoksuvaihtoehtoja sekä hajusteeton vaihtoehto. Myös täyttöpakkaus on saatavilla. Deovoiteet tehdään käsin Helsingissä.

Tek

Luonnonmateriaaleista valmistettuja italialaisia hiusharjoja ja kampoja. Laadukkaat TEK-harjat tuntuvat mukavilta käyttää.

Meiamiina

Käsintehtyjä suomalaisia koruja, muun muassa virkattuja pitsikoruja ja nahkapaloista valmistettuja koruja.