15.7.2021 :: Ekokampaamo Oranssissa on poikkeuksia aukioloissa heinäkuussa

Oranssissa lomaillaan 16.-19.7 ja 22.-27.7. Nettiajanvaraus toimii kyllä lomankin aikana.

Terveisin Tiina ja Noora12.3.2021 :: Ekokampaamo Oranssin tarina – Tampereen vanhin ekokampaamo

Pyynikin luonnonsuojelualueen kupeessa kaunis ja harmoninen Ekokampaamo Oranssi on pitänyt huolta asiakkaistaan jo yli 10 vuotta. Yrityksen tarina kietoutuu vahvasti sen omistajan Tiina Heinosen tarinaan:

 

Syvä luontoyhteys, asiakkaiden kokonaisvaltainen kohtaaminen ja jokaisen oman, luonnollisen tyylin löytäminen. Olen kiitollinen, että olen pystynyt nämä yhdistämään työssäni.

 

Mistä Oranssin tarina alkaa?

 

Lapsena olin aina mieluummin ulkona, metsissä, uimassa, melomassa, tarkkailemassa kaikkia eläimiä, muurahaisia…usein vain mielikuvitus seurani. Asuimme maalla, joten oli ihan normaalia olla paljon ulkona, mutta lisäksi rakastin olla mökillä niin paljon kuin mahdollista.

 

Yläasteella piti tehdä ammatinvalinta, tiesin vain, että haluan olla ihmisten kanssa ja tehdä töitä käsilläni. Pääsin parturi-kampaajakouluun ja nautin siitä heti. Valmistuin parturi-kampaajaksi 1995 ja ryhdyin yrittäjäksi; työskentelin vuokratuolilaisena muiden liikkeissä. Perustin oman liikkeen, Kampaamo Oranssin, vuonna 2001 Ylöjärvelle.

 

Vaikka ala tuntui omalta, kaikki kampaamoalan pintaliito ja muovikrääsä sekä etenkin synteettisten aineiden – jopa myrkkyjen – käyttö ahdisti. Järkyttävä kemikaalikuorma ihmisen päähän ja viemäristä alas! Se soti pahasti omia arvojani vastaan.

 

Olin niin ärsyyntynyt, että meinasin pian heittää sakset naulaan ja vaihtaa alaa eräoppaaksi. Silloin löysin ekokampaamo-alan!

 

Ekologinen elämäntapa osaksi työtä

 

Ekokampaamo koulutuksesta löysin itselleni mieluisen tavan tehdä rakastamaani työtä. Ekokampaajia oli suomessa vasta alle sata, kun valmistuin 2010. Olin todella onnellinen siitä, ettei minun tarvinnutkaan luopua rakkaasta työstä.

 

Tutustuin kasviväreihin, energialeikkauksiin, savi-, merilevä,- turve- sekä yrttihoitoihin, ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen, ja nautin, kun vihdoin sain yhdistää kaikki lempiasiani työssäni. Sain myös konkreettisia todisteita siitä, että olen valinnut oikein, sillä asiakkaiden hiukset voivat paremmin. Eräs asiakas jopa pystyi luopumaan reumalääkkeistä vaihdettuaan synteettisistä kasviväreihin!

 

Ekokampaamoja oli tuolloin niin vähän, että jotkut asiakkaat tulivat Tampereelta Ylöjärvelle vain sen takia. Pian eteeni tulikin muutto, ja kun huomasin sopivan tilan Palomäentieltä Tampereelta, kaikki loksahti paikoilleen.

 

Asiakkaan kohtaaminen

 

Olen luonut Oranssista harmonisen paikan, jossa sekä minun että asiakkaiden on hyvä olla. Ekokampaamoni on rauhan tyyssija, jossa asiakas saa rentoutua ilman ärsykkeitä. Nykyään tilassa toimii myös Galleria Oranssi, jossa on vaihtuvia taidenäyttelyitä.

 

Nämä vuodet Oranssissa ovat sujuneet mukavasti – tykkään työstäni ihan joka päivä. Saan jutella ihmisten kanssa, kuulla erilaisia elämäntarinoita ja kokemuksia. Se on vaikuttanut omaankin elämääni niin, että jotenkin syvemmin ymmärrän elämän kirjon ja kaiken sattumanvaraisuuden. Mikään ei hätkähdytä.

 

Minulle on myös tärkeää, että asiakas tulee kohdatuksi. Että olen läsnä – ja kyllähän hiusten kautta huomaa myös stressin, jolloin voin vaikkapa auttaa asiakasta olemaan itselleen armollisempi.

Toivon, että saan palvella Ekokampaamo Oranssissa ihania asiakkaitani vielä pitkään.

 

Tervetuloa!

 

Tiina Heinonen

 

PS. Mistä tulee nimi Oranssi? Ei, se ei ole lempivärini, mutta se on mukava, raikas sana – ja se jää mieleen!4.3.2021 :: Ekokampaamo Oranssi somessa.

Löydät Ekokampaamo Oranssin somesta  facebookista ja Instagramista ekokampaamooranssi. Tervetuloa seuraaman Oranssia!

Mikäli haluat liittyä Ekokampaamo Oranssin sähköpostilistalle niin laita viestiä ekokampaamo-oranssi(at)gmail.com4.2.2021 :: Ekokampaamo Oranssissa

nyt myynnissä myös värikkäitä Meiamiinan korviksia, rannekoruja ja kaulakoruja! 4.1.2021 :: Hyvää uutta vuotta 2021!

Uusen vuoden energioihin voit tulla tutustumaan 13.1 klo 17.30 Oranssissa järjestettävässä Maya arstologisessa illassa. Päivi Kaskimäen opastuksella pääset tutustumaan alkaneen vuoden henkilökohtaisiin energioihin sekä tärkeisiin päivämääriin.

Hinta 45,- sis.materiaalin

Ilmoittautuminen Oranssiin 0505931721 tai ekokampaamo.oranss(a)gmail.com22.12.2020 :: Ekokampaamo Oranssi

toivottaa kaikille asiakkailleen rauhallista joulua! 

Oranssi palvelee seuraavan kerran ti 29.12

Ajan voit varata soittamalla 0505931721 tai netistä www.ekokampaamo-oranssi.com/ajanvaraus10.12.2020 :: Lahjakortti Ekokampaamo Oranssiin on ihana ja toivottu joululahja!

Ekokampaamo Oranssin kokonaisvaltaisiin palveluihin on saatavana lahjakortteja.

Suosittuja palveluita on esim. Energialeikkaus, Intialainen päänhieronta ja Hiusten hoidot.

Lahjakortin voi myös kirjoittaa summalle, jonka voi sitten käytää mihin tahansa palveluun ja/tai tuotteeseen.

Voimme myös postittaa lahjakortin ja voimme myös lähettää sinulle sähköisenä pdf lahjakortin, jonka sitten voit vaikka tulostaa.25.11.2020 :: Ekokampaamo Oranssin tuoksupaja 8.12 klo 18

Pieni tuoksumatka eteeristen öljyjen maailmaan jossa tehdään yksilöllinen oma parfyymi.

 

Ilmoittaudu ennakkoon Ekokampaamo Oranssiin 0505931721

Tuoksupajaan otetaan maks. 10hlö.ä

 

Hinta 28,-   (Maksu paikan päällä kortilla tai käteisellä.)

 

sis. Pienen infon eteerisistä öljyistä, parfyymin teosta ja valmiin parfyymin roll-on pullossa itse valitsemistasi eteerisitä öljyistä pohjaöljyyn sekoitettuna.

 

Tervetuloa!

 

Kurssin vetää ekokampaaja ja yrttihoitaja Tiina Heinonen19.11.2020 :: Ilon Iltamat - Kaija Juurikkalan syntymäpäivät 20.11.-20

Ekokampaamo Oranssillla on ilo ja kunnia juhlistaa Taiteilija Kaija Juurikkalan syntymäpäiviä perjantaina 20.11 Kaija tavattavissa Oranssilla klo 15-18.
Ohjelmassa:
-Päivi Kaskimäki avaa tämän hetkistä maya astrologisen ajankuvaa.
-Tuoksupajassa voit valmistaa itsellesi ohjeita seuraten oman parfyymin eteerisistä öljyistä (hinta 20,-)
- Heidi Penttinen tekee hoitohuoneessaan 20 minuutin hoitonäytteitä hinta 20,- vyöhyketerapiasta ja shiatsusta. Maksu käteisellä. Ajanvaraus ei ole pakollinen, mutta jos toivot jotain tiettyä aikaa niin voit varta ajan Heidiltä 0407580270.
-Pia Krook lausuu runoja kokoelmasta LOHDUTUS.
-Tarjolla kahvia,teetä ja kakkua. Vapaaehtoinen kahviraha, joka menee Kaijan syntymäpäivä rahastoon. Varaathan siis pienen määrän kätestä mikäli haluat laittaa kahvirahakippoon jotain.
Tervetuloa antamaan ja nauttimaan ihanista energioista!
Moni ehkä muistaa, kun Kaija Juurikkala on ollut maalaamassa sielunmuotokuvia Ekokampaamo Oranssissa ennen aivoinfarktia. Nyt toipuminen tuosta on jo sen verran pitkällä,että Kaija saapuu iloksemme Oranssiin. Toivotaan,että tämä tapaaminen edistää Kaijan toipumista entisestään. -Tiina Oranssista


28.10.2020 :: Tuoksupaja täynnä!

Tuoksupaja tuli täyteen nopeasti. Seuraava kerta tulossa, mutta vielä en ole päättänyt päivämäärää.

Seuraile nettisivuja tai Facebookia tai halutessasi voit liittyä Oranssin sähköpostilistalle (jossa ilmoitamme tapahtumatyms.) lähettämällä sähköpostiosoitteesi ekokampaamo.oranssi(at)gmail.com

-Tiina
Edelliset 10