TIINA HEINONEN / EKOKAMPAAJA

Ensin oli pikku- Tiina, joka kiipeili puissa, jolla oli housunpolvet ruohonvihreinä ja suu mustikasta sinisenä. Aika kului ja Tiinasta tuli kampaaja, tuli kampaamo Oranssi. Tiina tykkäsi vaellella metsissä, kerätä yrttejä, poimia marjoja, uida järvissä. Tiina halusi yhdistää työnsä ja rakkauden luontoon. Tiinasta tuli ekokampaaja ja entistä parempi kampaaja. Nyt Tiina on myös villiyrtineuvoja ja fytoterapeutti.

Oranssi on uusi vihreä.


Sinulle ja hiuksillesi Tiina ja luonto yhdessä
.

Valmistuin parturi-kampaajaksi 1995, josta lähtien olen saanut tehdä rakastamaani työtä. Oman liikkeen Kampaamo Oranssin perustin vuonna 2002 Ylöjärvelle. Ekokampaajaksi valmistuin vuonna 2010. Saman vuonna Oranssi muutti Tampereelle ja siitä tuli Ekokampaamo Oranssi. Rakkaus työhön on entisestään syventynyt.

Oranssissa toimii nyt myös GALLERIA ORANSSI jossa on vaihtuvia taidenäyttelyitä. Otathan yhteyttä mikäli haluat taidettasi esille Galleria Oransisin

 

 

 

Ekokampaamo Oranssissa työskentelee NOORA NUUKAA EKOKAMPAAJA ja myös HANNA TAPANILA EKOKAMPAAJA (äitiyslomalla tällä hetkellä)

 

 

EKOLOGINEN ORANSSI


Ekologisuus tarkoittaa Oranssille vastuun ottamista ihmisestä ja luonnosta. Ekokampaamo Oranssi on 100% aito ekokampaamo.Toiminnassamme tämä näkyy kaikessa. 

Käytämme puhtaita raaka-aineita
Kasvivärjäyksissä ja hoidoissa käytettävät raaka-aineet ovat puhtaasta luonnosta kerättyjä tai luomuviljeltyjä. Haluan, että luonnon kuormitus on vähäistä. Oranssi tukee siis kestävää kehitystä kaikin keinoin.

Kierrätämme aina kun voimme
Oranssissa muovi, paperi, biojätteet, metalli, lasi, kartongit, kynttilät lajitellaan huolellisesti omiin jakeisiinsa. Aina kuin suinkin mahdollista käytetään uusiomateriaaleja. Käyntikortit ja tuotekassit ovat kierrätyspaperisia. Hiustenleikkauskapat on suunniteltu ja valmistettu yhteistyössä Globe Hope:n kanssa kankaasta, jota edellisessä elämässään käytettiin sairaalan leikkaussalissa. Värjätessä käytetty suojapaperi on uusiopaperia ja myssy vanhaa käsintehtyä pellavalakanaa. Kassalla oleva lamppukin on kierrätysmateriaaleista itse koottu. Ylipäätään olemme tarkkoja siinä, ettemme haaskaa materiaaleja. 

Käytämme lihasvoimaa ja ekoenergiaa
Oranssi käyttää vain Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa ekosähköä. Paketit ja tarvikkeet kulkevat aina kuin mahdollista Tiinan repussa tai pyörän sarvessa.

Huolehdimme asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista
Asiakkaille tarjoilemme Oranssissa aina luomukahvia ja -teetä. Kasvivärin tai hoidon vaikutusajalla voidaan laittaa hartioille rentouttava lämmin luomukauratyyny ja jalkoja voi pyöritellä jalkapohjia hellivillä rullilla, nämä auttavat rentoutumaan kokonaisvaltaisesti. Voit varata hiuskäsittelyn yhteyteen esim. rentouttavan jalkakylvyn. Tavoitteenamme rento ihminen ja parempi maailma.

Teemme sen ekologista hiustenhoitoa kehittämällä ja jakamalla tietoa ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja arkipäivän ympäristövastuullisuudesta. 

TUTUSTU EKOKAMPAAMO ORANSSIN TILOIHIN

     

Tiina Heinonen

Seinusta.jpg