Tervetuloa etsimään voimavarojasi eri elementtien avullla.

Onko reittisi selvillä? Onko merikorttisi päivitetty?

Päivien aikana on tarkoituksena pysähtyä itsen äärelle erilaisin ohjatuin aistiharjoittein Ahvenanmaalla, karunkauniilla Kökarin saarella. Työskentelypaikkana hyödynnetään majoituksenakin toimivaa yksinkertaista mutta lämminhenkistä residenssi taloa sekä Kökarin omia polkuja, rantoja ja kallioita rentoutuen, havainnoiden ja mahdollistaen uuden löytymisen. Koulutetut ohjaajat Tiina ja Elisa ovat kanssakulkijoinasi päivien aikana.

Onko majakassasi valo?

Hinta 500€. Hintaan sisältyvät majoitus, ohjelma ja ohjaus, päivien aikana tarvittavat materiaalit sekä aamu- ja iltateet.

Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta. Toivomme, että olet motivoitunut puhaltamaan purjeisiisi uusia tuulia ja heittäytymään pilotti- kurssin vietäväksi.

Onko tutkasi päällä?

Tiina Heinonen on ekokampaamo Oranssin perustaja ja ekokampaaja. Hän on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja ja opiskellut fytoterapiaa ja on elämäntaidon valmennuksen opiskelija. Tiinalla on myös paljon muita henkisen hyvinvoinnin opintoja sekä luonnossa liikkumisen taidot.

Elisa Nordström toimii kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttina Tampereella ja Turussa sekä on erikoistunut valokuvaterapiaan. Hän on kiinnostunut luovien menetelmien hyödyntämisestä, josta hän on tekemässä myös tutkimusta Turun yliopistossa. Terapiakoira Puhti on tassuttelemassa mukana.

kysy rohkeasti lisätietoja pysahdys(at)gmail.com