Oranssi on 100% aito ekokampaamo, lajissaan Tampereen vanhin. Se sijaitsee harmonisessa tilassa Pyynikin luonnonsuojelualueen kupeessa. Ekokampaamolla työskentelevät tällä hetkellä sen perustaja, ekokampaaja Tiina Heinonen ja ekokampaaja Noora Nuukaa.

Oranssin tarina kietoutuu vahvasti sen omistajan Tiina Heinosen polkuun. 

Oranssin tavoite: Rento ihminen ja parempi maailma

Tiina Heinonen, ekokampaaja

Lapsesta asti minulla on ollut syvä luontoyhteys ja olen onnellinen saadessani käyttää luontoa osana rakastamaani ekokampaajan työtä. Kokonaisvaltainen ihmisten kohtaaminen, luonnollisen ja oman tyylin löytyminen jokaiselle asiakkaalle on intohimoni. Kasviväreissä ja hoidoissa pääsen käyttämään omaksumiani oppeja laajasti ja energialeikkauksissa käytän myös Reiki energiaa apunani.

Olen suorittanut ekokampaajakoulutuksen lisäksi yrttineuvojan opinnot, joten vedän joka kesäisen Ekokampaamo Oranssin villiyrttikurssin ammattitaidolla. Olen myös suorittanut Fytoterapeutin opinnot Frantsilassa. Nämä opinnot syvensivät tietouttani kasveista ja ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ekologisuus ja eettisyys ovat tärkeitä arvoja työssäni. Olen halunnut luoda Oranssista harmonisen paikan jonne on helppo tulla ja olla. Oranssista onkin muodostunut rauhan ja läsnäolon tyyssija. Asiakkaanani tulet kohdatuksi aidosti ja lempeästi! Kauneus on kokonaisvaltaista.

Olen myös Hengetär. Kurkkaa Hengettären-sivut valikosta niin tiedät miksi.

Tiinan tavoitat sähköpostitse ekokampaamo.oranssi(at)gmail.com 

Oranssin tarina lukuina:

Tunnelmallinen ekokampaamo.

Ekokampaamo Oranssinssa toimii myös galleria

Oranssi ja luonto yhdessä

Noora Nuukaa, ekokampaaja

Teen töitä ekokampaajana Ekokampaamo Oranssissa lempeällä ja helposti innostuvalla flow’lla. Opiskelin itseni ekokampaajaksi 2010. Polku ekokampaajana on vienyt kiinnostusta syvemmälle kauneuden ja hyvinvoinnin kokonaisuuden ymmärtämiseen.

Olen valmistunut myös luonnonvaratuottajaksi ja yrttineuvojaksi luonto- ja ympäristöalalta. Suomen luonnonkasvit ovat osaamisalaani. Opiskelu on antanut enemmän ymmärrystä luonnosta, ekologisuudesta, kasveista ja niiden käyttömahdollisuuksista.

Frantsilasta olen valmistunut yrttihoitajaksi ja olen oppinut erilaisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttömahdollisuuksista ekokampaajan työssä, sekä päässyt syventymään erilaisiin rentouttaviin ja hoidollisiin hoitokokonaisuuksiin. Eniten työssäni pidän siitä, että pääsen kohtaamaan asiakkaan, saan hänet rentoutumaan ja hyvälle mielelle uusien elinvoimaisempien hiusten kanssa. 

Teen energialeikkauksen yhteydessä lyhyen version intialaisesta päänhieronnasta, joka on ihana. Olen myös jatkokouluttautunut Vedakeskuksen pää- ja kasvohoito kurssilla, sekä ayurvedahoitajan opissa ayurvediseen intialaiseen päänhierontaan, joka poikkeaa lyhyemmästä versiosta.

Ayurvedinen intialainen päänhieronta kestää kokonaisuudessaan tunnin ja sen voi varata minulta erikseen. Sopii loistavasti stressi-niska hoidoksi!

Tällä hetkellä opiskelen töiden ohella fytoterapeutiksi ja ravitsemusneuvojaksi, jotka pitävät sisällään lääketieteen perusteet 25 op.  Kauneus ja hyvä olo tulee myös sisältäpäin!

Ekokampaamo Oranssissa käytetään luonnon omia tuotteita..

Kestävä kehitys mukana kaikessa

Oranssin arvot

Oranssin arvot

Asiakkaan kohtaaminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Tullessasi sisään voit vaihtaa jalkaan lämpöiset töppöset. Saat aina kupposen luomukahvia tai -teetä. Lämpötyyny ja jalkapohjien mukava rullailu tehostavat rentoutumista.

Puhtaat raaka-aineet

Kasvivärjäyksissä ja hoidoissa käytettävät raaka-aineet ovat puhtaasta luonnosta, luontoa kunnioittaen kerättyjä tai luomuviljeltyjä. Olemme 100 % ekokampaamo.

Kierrätys

Muovi, paperi, biojätteet, metalli, lasi, kartongit, kynttilät lajitellaan huolellisesti omiin jakeisiinsa. Uusiomateriaalia käytetään aina kun mahdollista: Käyntikortit, tuotekassit ja värjäyksen suojapaperi ovat kierrätyspaperia tai uusiopaperia. Ekokampaamomme on sisustettu vanhoilla huonekaluilla, joilla usein on myös tarina. Jopa kassalla oleva lamppu on kierrätysmateriaaleista itse koottu.

Ekologinen energia

Oranssi lämpenee Luonnonsuojeluliiton sertifioimalla ekosähköllä. Paketit ja tarvikkeet kulkevat aina kuin mahdollista Tiinan repussa tai pyörän sarvessa.

Tervetuloa!