Hengetär

Tiina Heinonen

Tarinani valmentajaksi

Valmistuin lokakuussa 2023 Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi (LCF life coach) ja nyt minulla on työkaluja nostaa valmennettavani seuraavalle askelmalle elämässään. Toivon siis saavani kulkea vierelläsi pienen matkan, ja toivon, että voin auttaa sinua löytämään potentiaalisi ja tavoitteesi sekä keinot, miten sinne päästään.

Pitkään mietittyäni päädyin intuition ohjaamana ilmoittautumaan koulutukseen, jossa keskiössä olisi ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja joka tukisi työtäni ekokampaajana. Käytyäni Frantsilassa opiskelemassa fytoterapiaa/ kasvilääkintää sain hyvät opit lempeistä keinoista kehon ja mielen huoltoon sekä paljon lisää tietoa villiyrteistä ja luonnon parantavasta voimasta.

Jäin kuitenkin vielä kaipaamaan työkaluja ihmisen henkisen hyvinvoinnin lisäämiseen ja vahvistamiseen, sekä sisäisen kauneuden ja voiman esiin saamiseen.

Tiina
Löysin valmennuskoulutuksen

Näitä taitoja täydentämään sopi life coach -valmennuskoulutus. Ratkaisukeskeisyys ja positiivisen ajattelun periaatteet antoivat uusia näkökulmia lähestyä asioita – lisäksi se oli antoisaa omankin elämän kannalta.

Vierastin kuitenkin Life Coach -nimikettä, ja olin jo aiemmin siihen törmätessäni miettinyt, että nimike ei kutsu yhtään luokseen. Suomennettuna sana on suunnilleen elämäntaidon valmentaja. Hmm…. Vähän parempi, mutta ei ehkä sekään istu itselle.

Lopulta päätin olla ”takertumatta” nimikkeeseen ja antaa koulutukselle mahdollisuuden. En silti painanut ilmoittautumisnappia heti, vaikka näin, että seuraavalla Tampereella alkavalla kurssilla oli vain yksi paikka jäljellä.

Päätin, että jos viimeisenä ilmoittautumispäivänä tuo paikka on vielä jäljellä, se on tarkoitettu minulle. Jätin siis koulutuksen osallistumisen isompien voimien käsiin – ja lopulta tosiaan menin koulutukseen!

Koulutusviikonloput ovat olleet inspiroivia ja erilaisiin aiheisiin keskittyviä:

 • oman elämän johtaminen
 • ratkaisukeskeisyys
 • uskomukset
 • itsetuntemus
 • kokonaisvaltainen hyvinvointi
 • mielenvoima, tunteiden tunnistaminen ja niiden käsittely
 • ihmissuhteet, vuorovaikutus, anteeksiantaminen
 • luovuus
 • arvot
 • ajanhallinta, ura, menestys
 • vauraus
 • työhyvinvointi

 

Jokaisessa koulutusosiossa oli mahdollisuus oivaltaa myös itse. Oli hienoa oppia ajattelemaan monien eri näkökulmien kautta ja tajuta oma potentiaali, mahdollisuudet itsessä ja muissa ihmisissä.
 

 

Haluan sytyttää sinussa innostuksen eteenpäin vievän voiman.

Ajattelen myös, että sisäinen kauneus heijastuu ulospäin, kun ihmisellä on hyvä olla monella elämän osa-alueella. Se vahvistaa ja auttaa saavuttamaan unelmia. Voin ekokampaajana tehdä ”taikoja” ulkoisesti, mutta sisäisestä hehkusta vastaat sinä. Ja nyt voin auttaa sinua myös siinä!

Unelmointi on ihanaa, mutta unelmien toteuttaminen vasta ihanaa onkin

Yksi valmennuskoulutuksen aikana toteutunut oma unelmani oli Pysähdys Kökärissa -kurssi toukokuussa 2022, jossa sain viiden päivän ajan ohjata ryhmää valmennuksellisesti kohti haaveita ja unelmia sekä auttaa olemassa olevien ihanien asioiden havainnoinnissa. Kurssilla oli mukana myös hemmottelua, villiyrttejä ja luonnossa olemista.

Lisää kevään -24 kurssista löydät somekanavilta:

kukkia

Aina ei muutoksen tarvitse olla iso. Pienet askeleet, oivallukset ja havainnointi vievät elämämme uudelle tasolle.

Niin ja nimikkeestä vielä….

Olen löytänyt itsestäni HENGETTÄREN

ratkaisukeskeisen valmentajan joka kunnioittaa, tukee, on läsnä, kuuntelee, innostaa ja esittää eteenpäinvieviä kysymyksiä sekä kannustaa. Olen toteuttanut useimmat harjoitusvalmennukset ulkona ja saanut valmennuksiin myös luonnon eheyttävää voimaa.

Samoin kuin ekokampaajan työnkin teen valmennukset suurella sydämellä.

Tartu siis mahdollisuuteen kulkea hetken matkaa valmentajan kanssa. Anna itsesi nousta seuraavalle askelmalle.

Ratkaisukeskeinen valmennus voidaan tehdä etänä tai kasvotusten – ihan miten sinulle sopii.

Yksilövalmennuksia, ryhmävalmennuksia ja eri pituisia kursseja.

 • 100 euroa /kerta (yksilö)
 • 4 kertaa 360 euroa
  (hinnat sis. alv 24%)
 • Kysy tarjous pari- ja ryhmävalmennuksista! (3 hlö tai enemmän)

 

Hengettären palvelut ovat osa Ekokampaamo Oranssin palvelutarjontaa.

puu

Ota yhteyttä

ekokampaamo.oranssi(at)gmail.com

Ratkaisukeskeinen valmennus

on toimintamalli, jonka avulla luodaan onnistumisia.

Valmennus on läsnäolevaa,  luottamuksellista ja positiivisuuteen pohjautuvaa.

Valmennuksessa erilaisten kysymysten avulla valmennettava oppii tuntemaan itsensä ja tietämään, mihin haluaa muutosta.

Valmentaja  auttaa kirkastamaan ja luomaan toimintasuunnitelman, jolla muutokset saavutetaan onnistuneesti.

Ajankohtaista

Pop up- Tuoksula

Oranssissa on mahdollista tehdä oma uniikki tuoksu. Valitsemalla juuri sinua miellyttävät eteeriset öljyt saat valmistettua

Lue lisää »