Tunnetko jo homeopatian?

Homeopatia on laajalti ympäri maailmaa käytössä oleva luontaislääketieteen hoitomuoto ja se on maailmanlaajuisesti toiseksi eniten käytetty hoitomuoto heti koululääketieteen jälkeen.

EU:n alueella noin 100 miljoonaa ihmistä käyttää homeopatiaa, mikä on noin 29 % alueen väestöstä. Euroopassa suuri osa lääkäreistä määrää homeopaattisia lääkeaineita.

Homeopatiassa terveys tarkoittaa vaivattomuuden ja vapauden tilaa, jossa elinvoima virtaa kehossa ilman esteitä. Sairaus ajatellaan elinvoiman virtauksen häiriönä ja sairauden oireet ovat merkkejä epätasapainotilasta. Homeopatialla pyritään auttamaan kehoa parantumaan ja poistamaan oireiden taustalla oleva syy.

Homeopatian perusajatuksena on, että samankaltainen parantaa samankaltaisen.
Homeopaattisessa hoidossa oirekokonaisuus selvitetään tarkasti ja pyritään löytämään oirekokonaisuutta parhaiten vastaava homeopaattinen lääkeaine. Lisäksi homeopatiassa eri osia tai oireita ei tarkastella irrallaan. Keho ja mieli toimii aina yhdessä, eikä niitä voi erottaa toisistaan. Ihminen on monimutkainen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Homeopaattiset lääkeaineet valitaan aina yksilöllisesti ja homeopaattinen hoito aloitetaan perusteellisella haastattelulla.

Pääset tutustumaan homeopaatiaan Ekokampaamo Oranssissa! Voit varata itsellesi vastaanottoajan homeopaatti Hanna Parviaiselle nyt tarjoushintaan
70 € / 1,5 h sisältäen jälkiseurantaa (norm. 95 €). Varaa tarjoushintainen aika 31.12.2022 mennessä (aika voi olla ensi vuoden puolelle).

Ekokampaamo Oranssista löydät nyt myös homeopaattisia valmisteita ja kirjoja myynnistä. Homeopaatti tavattavissa Ekokampaamo Oranssissa normaalisti aina perjantaisin klo 16.30-19 ilman ajanvarausta. Hanna auttaa silloin homeopaattisten kanssa veloituksetta tuotemyynnin yhteydessä.

Tarkista joulun ja muut poikkeavat aukioloajat Facebookista @homeopaattinenterveys.

–> Ota sivu seurantaan ja saat lisää mielenkiintoista tietoa homeopatiasta!

Tervetuloa Ekokampaamo Oranssiin!

HT – Homeopaattinen terveys
Homeopaatti Hanna Parviainen
Puh. 041 5750 998
homeopaattinenterveys@gmail.com

Teksti: Hanna Parviainen, Lähde: Järvilehto & Rikala: Homeopatia – Opas luonnolliseen terveyteen.