Rentoilu-ilta 2.10.-23 klo 16.30-19

Tapahtumassa mahdollisuus huokaista ja rentoutua arjen keskellä! Ohjelmassa: Paikalla: Susanna Räty, Tarot-tulkinnat, energiahoidot, akupainanta Heidi Penttinen, Shiatsu- ja vyöhyketerapia, Bodymind energy balansing-hoitajaopiskelija Hanna Parviainen, Homeopaatti ja luontaishoitaja Vapaa pääsy ei ennakkoilmoittautumista. Voit tulla piipahtamaan tapahtumassa oman aikataulusi mukaan. Tervetuloa!

Poikkeuksia aukioloissa

perjantaina 22.9 suljemme jo 14.30 ma 25.9 suljettu ke 27.9 klo 12-15 Muuten viikolla 39 avoinna 10-18

Ekokampaamo Oranssin Villiyrttikurssi 23.5.-23 klo 17.30

Perinteinen Oranssin villiyrttikurssi Haiharan kartanon pihapiirissä tiistaina 23.5 klo 17.30 Tervetuloa mukaan ihmettelemään syötäviä villivihanneksia ja yrttejä. Vetäjänä toimii Oranssin Tiina joka on ekokampaaja, villiyrttineuvoja ja yrttihoitaja Ilmoittautuminen ja lisätiedot ekokampaamo.oranssi@gmail.com

Vaihdevuosi- iltamat Ekokampaamo Oranssissa perjantaina 24.3 klo 17-19

Vapaata keskustelua hormoneistaja vaihdevuosista. Mukana Homeopaatti Hanna Parviainen Homeopaattinen terveys, shiatsu, vyöhyketerapia ja akupunktio Heidi Penttinen, Ekokampaaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja Tiina Heinonen Ohjelmassa:• Homeopaattinen opastus vaihdevuosiin (mitä homeopaattisia voit käyttäävaihdevuosissa apunasi).• Akupainanta- ja ruokavaliovinkkejä sekä muita neuvoja mielialavaihteluiden avuksi.• Paikanpäällä voi kokeilla vyöhyketerapiaa tai shiatsua minihoitona20 € / 20 min (varaa mukaan käteistä).• Muita asiaan liittyviä neuvoja ja vinkkejä (tietoa ja keskustelua mm. hiustenhoidosta, unesta, stressistä, lisäravinteista ja yrtti- sekä kukkatipoista).Paikalla:• Tiina Heinonen, ekokampaaja, yrttihoitaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta puhuja, Ekokampaamo Oranssi• Heidi Penttinen, shiatsu- ja vyöhyketerapeutti• Hanna Parviainen, homeopaatti ja luontaishoitaja, HT – Homeopaattinenterveys.Vapaa pääsy ja ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä. Tule juuri sellaisena kuin olet ja voit tulla piipahtamaan tapahtumassa oman aikataulusi mukaan.Tarjolla pientä purtavaa ja teetä. Tervetuloa tapahtumaan rentoutumaan,oppimaan ja viihtymään!

Pysähdys Kökarissa 8.-12.5.2023

Tervetuloa etsimään voimavarojasi eri elementtien avullla. Onko reittisi selvillä? Onko merikorttisi päivitetty? Päivien aikana on tarkoituksena pysähtyä itsen äärelle erilaisin ohjatuin aistiharjoittein Ahvenanmaalla, karunkauniilla Kökarin saarella. Työskentelypaikkana hyödynnetään majoituksenakin toimivaa yksinkertaista mutta lämminhenkistä residenssi taloa sekä Kökarin omia polkuja, rantoja ja kallioita rentoutuen, havainnoiden ja mahdollistaen uuden löytymisen. Koulutetut ohjaajat Tiina ja Elisa ovat kanssakulkijoinasi päivien aikana. Onko majakassasi valo? Hinta 500€. Hintaan sisältyvät majoitus, ohjelma ja ohjaus, päivien aikana tarvittavat materiaalit sekä aamu- ja iltateet. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta. Toivomme, että olet motivoitunut puhaltamaan purjeisiisi uusia tuulia ja heittäytymään pilotti- kurssin vietäväksi. Onko tutkasi päällä? Tiina Heinonen on ekokampaamo Oranssin perustaja ja ekokampaaja. Hän on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja ja opiskellut fytoterapiaa ja on elämäntaidon valmennuksen opiskelija. Tiinalla on myös paljon muita henkisen hyvinvoinnin opintoja sekä luonnossa liikkumisen taidot. Elisa Nordström toimii kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeuttina Tampereella ja Turussa sekä on erikoistunut valokuvaterapiaan. Hän on kiinnostunut luovien menetelmien hyödyntämisestä, josta hän on tekemässä myös tutkimusta Turun yliopistossa. Terapiakoira Puhti on tassuttelemassa mukana. kysy rohkeasti lisätietoja pysahdys(at)gmail.com

Sähköistyvätkö hiuksesi häiritsevästi?

Hiusten sähköistyminen johtuu yleensä hiusten kuivuudesta, joka johtuu mm. siitä,että sisäilma on kuivaa koska lämmitetään ja ulkoilma on kuivaa, koska on pakkasta. Myös takin keinotekoinen vuori tai vaikka pipo aiheuttaa hiusten sähköisyyttä. Sähköisiä hiuksia auttaa esimerkiksi Oranssista löytyvät AM Luonnontuotteiden Hamppuhoitoaine jota voit käyttää myös jätettävänä hoitoaine sekä Yrttihoitosuihke. Tervetuloa noutamaan omasi!

Tunnetko jo homeopatian?

Homeopatia on laajalti ympäri maailmaa käytössä oleva luontaislääketieteen hoitomuoto ja se on maailmanlaajuisesti toiseksi eniten käytetty hoitomuoto heti koululääketieteen jälkeen. EU:n alueella noin 100 miljoonaa ihmistä käyttää homeopatiaa, mikä on noin 29 % alueen väestöstä. Euroopassa suuri osa lääkäreistä määrää homeopaattisia lääkeaineita. Homeopatiassa terveys tarkoittaa vaivattomuuden ja vapauden tilaa, jossa elinvoima virtaa kehossa ilman esteitä. Sairaus ajatellaan elinvoiman virtauksen häiriönä ja sairauden oireet ovat merkkejä epätasapainotilasta. Homeopatialla pyritään auttamaan kehoa parantumaan ja poistamaan oireiden taustalla oleva syy. Homeopatian perusajatuksena on, että samankaltainen parantaa samankaltaisen.Homeopaattisessa hoidossa oirekokonaisuus selvitetään tarkasti ja pyritään löytämään oirekokonaisuutta parhaiten vastaava homeopaattinen lääkeaine. Lisäksi homeopatiassa eri osia tai oireita ei tarkastella irrallaan. Keho ja mieli toimii aina yhdessä, eikä niitä voi erottaa toisistaan. Ihminen on monimutkainen kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Homeopaattiset lääkeaineet valitaan aina yksilöllisesti ja homeopaattinen hoito aloitetaan perusteellisella haastattelulla. Pääset tutustumaan homeopaatiaan Ekokampaamo Oranssissa! Voit varata itsellesi vastaanottoajan homeopaatti Hanna Parviaiselle nyt tarjoushintaan70 € / 1,5 h sisältäen jälkiseurantaa (norm. 95 €). Varaa tarjoushintainen aika 31.12.2022 mennessä (aika voi olla ensi vuoden puolelle). Ekokampaamo Oranssista löydät nyt myös homeopaattisia valmisteita ja kirjoja myynnistä. Homeopaatti tavattavissa Ekokampaamo Oranssissa normaalisti aina perjantaisin klo 16.30-19 ilman ajanvarausta. Hanna auttaa silloin homeopaattisten kanssa veloituksetta tuotemyynnin yhteydessä. Tarkista joulun ja muut poikkeavat aukioloajat Facebookista @homeopaattinenterveys. –> Ota sivu seurantaan ja saat lisää mielenkiintoista tietoa homeopatiasta! Tervetuloa Ekokampaamo Oranssiin! HT – Homeopaattinen terveysHomeopaatti Hanna ParviainenPuh. 041 5750 998homeopaattinenterveys@gmail.com Teksti: Hanna Parviainen, Lähde: Järvilehto & Rikala: Homeopatia – Opas luonnolliseen terveyteen.

Homeopaatti Hanna Parviainen perjantaisin Oranssissa

Homeopaatti Hanna Parviainen/Homeopaattinen terveys on paikalla Oranssissa perjantaisin 16.30-19 ilman ajanvarausta. Tule tapaamaan homeopaattia ja saamaan ilmaisia vinkkejä homeopaattisten käyttöön! Voit varata hänelle myös ajan 041 575 0998, homeopaattinenterveys@gmail.com tai netissä homeopaattinenterveys.fi. Hyvä valikoima homeopaattisia valmisteita ja kirja Homeopatia -opas luonnolliseen terveyteen ovat myynnissä Oranssissa. Tervetuloa aina Oranssin ollessa avoinna.

N.A.M -huulisalva löytyy Oranssista

Herkullinen helpotus kuiville talvihuulille Voiteen sisältämä puna-apilauute pehmentää ja suojaa huulia yhdessä vehnänalkioöljyn ja mehiläisvahan kanssa. Näppärässä pikkupurkissa Tuoksuna hurmaava, makea vanilja

Hamppu -hoitoaine

Am luonnontuotteiden Hamppu -hoitoaine auttaa hiuksia kesän rasitusten jälkeen. Voit käyttää hoitoaineen jätettävänä hiuksille tai halutessasi pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin levitettynä hetken vaikutusajalla. Tämä suosikki tuote löytyy Oranssista!

Lahjakortti Ekokampaamo Oranssiin

Tiesithän,että myymme lahjakortteja Oranssiin jota voi käyttää palveluun ja/tai tuotteisiin. Lahjakortin ostaminen onnistuu noutamalla sen liikkeestä tai etänä sähköpostin välityksellä. Ilahduta ihanalla lahjalla!

TuoksuMaya naistenpäivänä 8.3 klo 18

Tervetuloa naistenpäivänä Oranssin Tuoksulaan. Saat tehdä itsellesi eteerisillä öljyillä ikioman uniikin tuoksun Tiina Heinosen opastuksella.Tuoksun teon lomassa pääset pulahtamaan Maya-astrologi Päivi Kaskimäen avulla mayakalenterin maailmoihin. Saat lyhyen henkilökohtaisen katsauksen Päiviltä mayaa ja selvännäkemistä yhdistellen.Ilmoittautuminen Ekokampaamo Oranssiin 0505931721Hinta 55,- Päivi Kaskimäki;Lämpimästi tervetuloa myös katselmukseeni samana päivänä. Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja Maya-astrologisia katselmuksia Ekokampaamo Oranssissa 8.3. päivällä. Aikoja on klo 10.00 – 17.30 välillä. Voit varata ajan minulta sähköpostilla: info@paivikaskimaki.com tai p. 040 500 005030 min 65e / 60 min 100e / 90 min 150eKäteinen tai kortit käyvät maksuun.Katselmus voi olla selvänäköä tai maya-astrologiaa tai näiden yhdistelmä.

Famon palashampoita saatavana.

Uusi erä iloisia pöllö-palashampoita, Töyhtöhyypiö, Hanipöö, Untuva ja Hattara, löytyy jälleen Oranssista. Kaurilan saunan älyttömän riittoisa ja tuoksuton palahoitoaine on saatavilla myös.

Meamiinan korut -25%

Nyt kaikki Oranssissa myytävät Meiamiinan käsintehdyt korvikset, riipukset ja rannekorut alennuksessa -25%.