Lahjakortti Ekokampaamo Oranssiin

Tiesithän,että myymme lahjakortteja Oranssiin jota voi käyttää palveluun ja/tai tuotteisiin. Lahjakortin ostaminen onnistuu noutamalla sen liikkeestä tai etänä sähköpostin välityksellä. Ilahduta ihanalla lahjalla!

TuoksuMaya naistenpäivänä 8.3 klo 18

Tervetuloa naistenpäivänä Oranssin Tuoksulaan. Saat tehdä itsellesi eteerisillä öljyillä ikioman uniikin tuoksun Tiina Heinosen opastuksella.Tuoksun teon lomassa pääset pulahtamaan Maya-astrologi Päivi Kaskimäen avulla mayakalenterin maailmoihin. Saat lyhyen henkilökohtaisen katsauksen Päiviltä mayaa ja selvännäkemistä yhdistellen.Ilmoittautuminen Ekokampaamo Oranssiin 0505931721Hinta 55,- Päivi Kaskimäki;Lämpimästi tervetuloa myös katselmukseeni samana päivänä. Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja Maya-astrologisia katselmuksia Ekokampaamo Oranssissa 8.3. päivällä. Aikoja on klo 10.00 – 17.30 välillä. Voit varata ajan minulta sähköpostilla: info@paivikaskimaki.com tai p. 040 500 005030 min 65e / 60 min 100e / 90 min 150eKäteinen tai kortit käyvät maksuun.Katselmus voi olla selvänäköä tai maya-astrologiaa tai näiden yhdistelmä.

Famon palashampoita saatavana.

Uusi erä iloisia pöllö-palashampoita, Töyhtöhyypiö, Hanipöö, Untuva ja Hattara, löytyy jälleen Oranssista. Kaurilan saunan älyttömän riittoisa ja tuoksuton palahoitoaine on saatavilla myös.

Meamiinan korut -25%

Nyt kaikki Oranssissa myytävät Meiamiinan käsintehdyt korvikset, riipukset ja rannekorut alennuksessa -25%.