Homeopaatti Hanna Parviainen lauantaisin Oranssissa

Homeopaatti Hanna Parviainen/Homeopaattinen terveys on Oranssissa lauantaisin 12-15. Voit varata hänelle ajan 0415750998 Samassa numerossa on puhelinavstaanotto keskiviikkoisin 15.30-17 Homeopaattisia valmisteita ja juuri ilmestynyt kirja Homeopatia -opas luonnolliseen terveyteen on myynnissä Oranssissa. Tervetuloa aina Oranssin ollessa avoinna.

N.A.M -huulisalva löytyy Oranssista

Herkullinen helpotus kuiville talvihuulille Voiteen sisältämä puna-apilauute pehmentää ja suojaa huulia yhdessä vehnänalkioöljyn ja mehiläisvahan kanssa. Näppärässä pikkupurkissa Tuoksuna hurmaava, makea vanilja

Hamppu -hoitoaine

Am luonnontuotteiden Hamppu -hoitoaine auttaa hiuksia kesän rasitusten jälkeen. Voit käyttää hoitoaineen jätettävänä hiuksille tai halutessasi pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin levitettynä hetken vaikutusajalla. Tämä suosikki tuote löytyy Oranssista!

Lahjakortti Ekokampaamo Oranssiin

Tiesithän,että myymme lahjakortteja Oranssiin jota voi käyttää palveluun ja/tai tuotteisiin. Lahjakortin ostaminen onnistuu noutamalla sen liikkeestä tai etänä sähköpostin välityksellä. Ilahduta ihanalla lahjalla!

TuoksuMaya naistenpäivänä 8.3 klo 18

Tervetuloa naistenpäivänä Oranssin Tuoksulaan. Saat tehdä itsellesi eteerisillä öljyillä ikioman uniikin tuoksun Tiina Heinosen opastuksella.Tuoksun teon lomassa pääset pulahtamaan Maya-astrologi Päivi Kaskimäen avulla mayakalenterin maailmoihin. Saat lyhyen henkilökohtaisen katsauksen Päiviltä mayaa ja selvännäkemistä yhdistellen.Ilmoittautuminen Ekokampaamo Oranssiin 0505931721Hinta 55,- Päivi Kaskimäki;Lämpimästi tervetuloa myös katselmukseeni samana päivänä. Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja Maya-astrologisia katselmuksia Ekokampaamo Oranssissa 8.3. päivällä. Aikoja on klo 10.00 – 17.30 välillä. Voit varata ajan minulta sähköpostilla: info@paivikaskimaki.com tai p. 040 500 005030 min 65e / 60 min 100e / 90 min 150eKäteinen tai kortit käyvät maksuun.Katselmus voi olla selvänäköä tai maya-astrologiaa tai näiden yhdistelmä.

Famon palashampoita saatavana.

Uusi erä iloisia pöllö-palashampoita, Töyhtöhyypiö, Hanipöö, Untuva ja Hattara, löytyy jälleen Oranssista. Kaurilan saunan älyttömän riittoisa ja tuoksuton palahoitoaine on saatavilla myös.

Meamiinan korut -25%

Nyt kaikki Oranssissa myytävät Meiamiinan käsintehdyt korvikset, riipukset ja rannekorut alennuksessa -25%.